Baby highlights

Du tænker sikker ”Hvad er baby highlights” eller ”Hvad er forskellen på reflekser/highlights og baby lights”, jo nu skal du hører 

Baby highlights er det ”nye” udtryk som har taget skønhedsbranchen med storm. Flere blogger, kendisser og frisører bruger udtrykket på div. Medier.

Farveteknikken er meget lig den almindelige highlight teknik, som vi i Danmark kender som “lyse striber” med folie. Forskellen er dog mængden af hår i hver folie og adskillelsen i mellem dem. For at skabe babylights, laves der ultrafine væveninger, med ganske små passér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven. Og ligner mere en helfarve.

Da vævninger er er ultra fine, giver det en mere naturlig udgroning, og tiden imellem farvningerne kan derfor trækkes lidt længere end ved alm. reflekser.

Behandligen er mere tidskrævende, da der skal lægges mange foliepakker ind, så der skal sættes ekstra tid af, derfor er prisen højere end vandlige reflekser.

Hvis du er i tvivl om det er baby higlights eller reflekser du skal vælge, er du velkommen til at ringe eller sende en mail til mig. Så vil jeg råde og vejlede dig på bedste vis.