Baby highlights i Århus C

Hvad er baby highlights?

Du tænker sikkert ”Hvad er baby highlights?” eller ”Hvad er forskellen på reflekser/highlights og baby lights?”. Jo nu skal du høre.

Baby highlights er det ”nye” udtryk som har taget skønhedsbranchen med storm. Flere blogger, kendisser og frisører bruger udtrykket på div. medier.

BOOK TID

Farveteknikken er meget lig den almindelige highlight teknik, som vi i Danmark kender som “lyse striber” med folie. Forskellen er dog mængden af hår i hver folie og adskillelsen i mellem dem. For at skabe babylights laves der ultrafine væveninger med ganske små passér hår med en meget lille separation mellem folierne. Dette gør, at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven og ligner mere en helfarve.

flotte baby highlights i århus c

Hvorfor vælge baby highlights?

Da vævningerne er er ultra fine, giver det en mere naturlig udgroning, og tiden imellem farvningerne kan derfor trækkes lidt længere end ved alm. reflekser.

Behandligen er dog mere tidskrævende, da der skal lægges mange foliepakker ind. Der skal sættes ekstra tid af, og derfor er prisen højere end vandlige reflekser.

Book tid hos Cut’N Cool

Hvis du er i tvivl om det er baby higlights eller reflekser du skal vælge, er du velkommen til at ringe på 86 10 20 00 eller sende en mail info@cutncool.dk. Jeg vil råde og vejlede dig på bedste vis.