FRISØR CUT’ N COOL

En frisør for alle

Kunderne i salonen kommer i alle aldre og er både mænd og kvinder. Kvaliteten er høj, men det er priserne ikke – derfor er der ofte en god stemning i salonen skabt af studerende, der værdsætter en yngre kvalitetsbevidst frisør, der ikke har skruet priserne i vejret.

Henriette som er indehaver af salonen, blev udlært november 2010 med den 4 årige godkendte frisøruddannelse fra Randers Tekniske skole. Hun vidste fra start, hvad hun ville og åbnede frisør Cut’n Cool i hjertet af Aarhus december 2010.

BOOK TID

Vi har tid til dig

Henriette brænder for frisørfaget og går ikke på kompromis. Hun går meget op i at have god tid til hver enkelt kunde, så der er tid og overskud til at finde ud af, hvordan håret skal klippes, farves, krølles eller noget helt andet.

For Henriette betyder det meget, at holde sig opdateret inden for sit fag og hun deltager derfor ofte i diverse kurser i ind- og udland. I maj 2013 færdiggjorde Henriette uddannelsen som makeup artist hos Anja Laursen.

Frisør Cut’n Cool har indgået et fællesskab med Frisør Munkholm, Frisør D&D samt kosmetikker You’re So Fine.

Book tid i dag

Det er nemt at booke tid – du kan gøre det online lige nu. Henriette lytter til dine ønsker og kommer gerne med professionel vejledning, så du altid opnår det bedste resultat.

Du kan også ringe til os på 86102000 eller skrive via mail info@cutncool.dk, hvis du har brug for rådgivning.

Vi glæder os til at se dig i Cut’N Cool.