Balayage i Århus C

“Balayage er fransk og betyder at ‘stryge’ eller ‘feje’.

Hvad er balayage?

Grundteknikken i Balayage farvning er, at man “tegner” eller maler lyse striber direkte på håret. Dette gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret.

Resultatet bliver et lækkert blødt look, og ligner at solen blot har bleget længder og spidser.

Det kan faktisk minde lidt om det hår, som mange piger kan huske fra de var små. Her var bunden oftest mørkere end spidserne, da solen gennem tiden har lysnet det lange hår og givet et naturligt spil.

naturlig balayage i århus c af dygtig frisør

Fordele ved balayage

En af fordelene ved Balayage teknikken er, at man i modsætningen til almindelige reflekser, ikke bliver “afhængig” på samme måde, da striberne ikke ligger helt op/over skilningen. Den naturlige bund må nemlig gerne gro et stykke, uden at det gør noget. Hvorimod de almindelige tætte reflekser kommer til at lave en mere skarp kant, som hurtigere trænger til en tur forbi frisøren.
Balayage findes i mange varianter. Man kan f.eks. have en helt mørk bund, som ender ud i helt lyse spidser. Eller måske en karamelfarvet bund med lyse spidser. Man behøver ikke nødvendigvis at komme en farve i bunden, hvis du godt kan lide din egen farve, kan den sagtens bevares.

Nogle vælger også at tone håret over efter endt afblegning, og kan på den måde vælge om de vil have den mere kold eller varm/beige.

Balayage er også en farve teknik som henvender sig til de gravide, da farven ikke kommer i forbindelse med hovedbunden.

BOOK TID HER

Bestil en tid

Er du i tvivl om hvordan din balayage farve skal være? Jeg står klar til at tage i mod dig i salonen, og sammen kan vi finde frem til din farve.

Har du spørgsmål omkring balayage, eller ønsker du en snak om, hvad jeg eller kan gøre ved dit hår, så er du velkommen til at ringe til mig på 86 10 20 00. Vil du booke en tid til balayage i Århus kan du nemt gøre det online.